Med en Inflorasense blomsteraftale til din virksomhed, bliver du forkælet med nye, smukke og cirkulære buketter hver måned.

Style buketterne i dine egne vaser og få 100% nydelse, helt uden at bekymre dig om råddent vand eller visne blomster, heller ikke når i har ferielukket. 

Ikke nok med det, så genbruger vi buketten når den ikke længere skal stå hos dig, i vores cirkulære forretningsmodel, hvor vi deler blomsterne mellem os fremfor at smide dem væk. 

Det er en innovativ måde at tænke blomster på.

Kontakt os i dag, så finder finder vi sammen den bedste løsning til din virksomhed!

Alle priser er månedlig leje pr. buket ekskl. moms og vase, men inkl. ombytning, servicering og levering.

Ved leje af vase opkræves depositum forud for lejen. Ingen binding!

Cirkulær forretningsmodel

Inflorasense er en cirkulær forretning, da vi genanvender vores buketter år efter år. Dvs. hvor levende blomster bliver dyrket og sætter et stort CO2 aftryk, for at blive smidt ud en uge efter de er blevet plukket, bliver blomsterne fra inflorasense produceret 1 gang, og delt mellem os om og
om igen.

Vi forsøger at gøre en forskel hvor vi kan.

Vores blomster kan bruges igen og igen, de er meget holdbare og kan rengøres. Poserne buketterne leveres i bliver genanvendt og båndet om
buketterne er lavet af genanvendte plastikflasker.

Så hvis jeres virksomhed er klar til at tage et aktivt skridt i den rigtige retning med en cirkulær blomsterløsning, skal i være meget velkomne til at kontakte os.

Sådan gør du

Kontakt os allerede i dag og lav en aftale med en af vores konsulenter. Sammen finder I ud af, hvilken løsning og størrelse der passer jer og jeres virksomhed.

Ring til os på telefon: +45 52 30 07 49

Eller send os en mail på:  inflorasense@gmail.com

Kontakt os